Gå til indhold

Billede
- - - - -

Pizza stenplade


  • Låst emne Emnet er låst
6 svar på dette emne

#1 Charmerkat

Charmerkat

    Erfaren

  • Medlemmer
  • 140 Beskeder:

Skrevet 04 oktober 2004 - 11:25


Hej

Er der nogen der ved hvor jeg kan købe en pizza stenplade ?


Charmerkat

#2 onlyme28

onlyme28

    Aktiv

  • Medlemmer
  • 96 Beskeder:

Skrevet 04 oktober 2004 - 13:43

Hej med dig.


Den kan du købe i blandt andet imerco,
der har jeg nemlig købt min.
Håber du finder en.
Knuz

#3 solsig

solsig

    Langtidsholdbar

  • Medlemmer
  • 2.352 Beskeder:

Skrevet 04 oktober 2004 - 14:39

Er de gode, og bliver pizza bedre på sådan en?

solsig

#4 Lone

Lone

    Guddommelig

  • Medlemmer
  • 5.276 Beskeder:

Skrevet 04 oktober 2004 - 20:15

Man kan også få dem i Magasin.

Jeg synes, at pizza bliver superlækkert, når det bliver lavet på en stenplade. Man kan bedre få lavet dem mere "italienske". Alternativt kan man også bare varme en bageplade op på samme måde, men med stenpladen bliver resultatet lidt lækrere.

//Kone_lone
"This thaw -- took a while to thaw, it's going to take a while to unthaw." --George W. Bush, on liquidity in the markets, Alexandria, La., Oct. 20, 2008

#5 freshia

freshia

    Erfaren

  • Medlemmer
  • 137 Beskeder:

Skrevet 04 oktober 2004 - 20:58

hvordan undgår man at de hænger i?
Bliver resultatetlige så godt med bagepapir?
Og de levede lykkeligt til deres dages ende....

#6 BellisBerries

BellisBerries

    Permanent beboer

  • Medlemmer
  • 1.604 Beskeder:

Skrevet 05 oktober 2004 - 12:20

Hvis du har en ovn med en funktion med kombineret varmluft og undervarme kan du benytte denne funktion - den er fantastisk til pizza.

Ellers ved jeg at Bilka/Føtex nogle gange har de bagesten.

- Bellis
You're in denial and that is final
You're not admitting
you should be quitting all these
queens and fairies
and muscle Marys

#7 Lone

Lone

    Guddommelig

  • Medlemmer
  • 5.276 Beskeder:

Skrevet 05 oktober 2004 - 17:38

Citat fra freshia
hvordan undgår man at de hænger i?
Bliver resultatetlige så godt med bagepapir?


Jeg har ikke prøvet at bruge bagepapir, men jeg tror tricket er, at man giver bunden et tyndt lag mel, inden man trækker den over på den varme bagesten. Jeg har i hvert fald aldrig oplavet at bunden har siddet fast på pladen. Det samme gør sig gældende, hvis man bager italiensk brød på den.

//Kone_lone
"This thaw -- took a while to thaw, it's going to take a while to unthaw." --George W. Bush, on liquidity in the markets, Alexandria, La., Oct. 20, 2008