Gå til indhold

Billede
- - - - -

Stegning af bacon


  • Venligst log ind for at besvare
5 svar på dette emne

#1 Mutter70

Mutter70

    Helgen

  • Medlemmer
  • 8.914 Beskeder:

Skrevet 17 maj 2012 - 13:31


Vi skal have brunch søndag, og jeg tænkte på om jeg allerede kan stege bacon lørdag?
Så jeg slipper dels for lugten af bacon men også sparer tid søndag morgen.

Jeg vil så lune bacon i ovnen søndag lige inden vi skal spise det.
Da Gud skabte manden havde hun en dårlig dag

#2 Julemad

Julemad

    Erfaren

  • Medlemmer
  • 316 Beskeder:

Skrevet 17 maj 2012 - 22:41

ja ingen problem der .....

René

#3 Annione

Annione

    Søvn er for slapsvanse!

  • Medlemmer
  • 33.707 Beskeder:

Skrevet 18 maj 2012 - 00:46

Hvis du steger det i ovnen, lugter det ikke nær så meget, som på panden...
- at rejse er at leve :lun:

Nu bosat i det nordlige Norge :8:

#4 daisyE

daisyE

    Monster poster

  • Medlemmer
  • 11.507 Beskeder:

Skrevet 18 maj 2012 - 00:49

Jeg ville stege det i ovnen på dagen det lugter slet ikke så meget og så er de friske og lune.
♥♥♥ 5 december 2006. 2880g 48 cm ♥♥♥
Nye begyndelser, Nye begyndelser, Nye begyndelser,

#5 Mutter70

Mutter70

    Helgen

  • Medlemmer
  • 8.914 Beskeder:

Skrevet 18 maj 2012 - 06:08

Ok tak for det.
Det ender vist også med vi skal have æggekage i ovn, så jeg skal lige se om jeg kan få det til at passe sammen.
Da Gud skabte manden havde hun en dårlig dag

#6 Nova_81

Nova_81

    Langtidsholdbar

  • Medlemmer
  • 2.769 Beskeder:

Skrevet 18 maj 2012 - 09:30

Du kan sagtens stege det dagen (eller et par dage i forvejen). Husk at det skal være lige til den lyse side, så det kan tåle at blive varmet igen uden at få for meget. Men sådan næsten helt færdigt.

Og har du en gasgrill, så er det selvfølgelig super let at stege det ude på grillen - så slipper du helt for baconlugten indendøre!