Gå til indhold

Billede
- - - - -

Hvordan laver jeg en andebryststeg?


  • Venligst log ind for at besvare
8 svar på dette emne

#1 Fruen

Fruen

    Fastgroet

  • Medlemmer
  • 13.844 Beskeder:

Skrevet 11 november 2011 - 09:43


Jeg har søgt på nettet, men finder kun opskrifter på ét andebryst og ikke en steg som den jeg har købt. Den hedder Oscar andebryststeg og ligger i sådan en foliebakke, så nu skal jeg bare finde ud af hvad jeg gør med sådan en filur. Har aldrig i mit liv lavet and før, men nu skulle det prøves :)
Vi vil vist gerne have svesker osv "i" den, men det skal vel bare ligges urndt om den i foliebakken.
Men jeg aner ikke om den skal brunes først, hvor længe skal den have, skal jeg bruge stegetermometer, hvad foretager man sig undervejs... Skal den dryppes med fedt meget jævnling osv osv.

Håber virkelig i kan hjælpe mig :) :worship::worship::worship:
Mine drenge :lun:

#2 Fruen

Fruen

    Fastgroet

  • Medlemmer
  • 13.844 Beskeder:

Skrevet 11 november 2011 - 09:45

www.grillguru.dk • Vis emne - Berberie andebryststeg med vindruesalsa, kartofler og SOVS Det er sådan en andebryststeg ala den som er vist her jeg har købt :)
Mine drenge :lun:

#3 siny

siny

    Uden liv

  • Medlemmer
  • 6.662 Beskeder:

Skrevet 11 november 2011 - 09:53

Der står ikke noget om tilberedning på pakken?

Ellers så lavede vi andebryststeg i lørdags. Der ridsede vi skindet (ved ikke om det er nødvendigt - man gør det jo ikke med en hel and), krydrede med salt og peber, og gav dem 45 min. i ovnen ved 200° (ikke varmluft). Det blev ganske fint, og helt gennemstegt. Jeg kan ikke huske noget om vægt og størrelse på vores "basser", men det var den tilberedningstid, der stod på pakken.
Do you think that Adam fancied Eve?
What if Eve could not conceive?
And he had to breed with Steve
- we'd all be gay.....

Robert Peter Williams

#4 twizzler

twizzler

    Kongelig

  • Medlemmer
  • 4.742 Beskeder:

Skrevet 11 november 2011 - 11:25

Jeg har også købt sådan en fætter - der står tilberedningsvejledning på bagsiden.
Drengebarnet 15. december 2008 :lun:
Lillebror 6. september 2011 :lun:

#5 tobywan_tach

tobywan_tach

    Langtidsholdbar

  • Medlemmer
  • 2.057 Beskeder:

Skrevet 11 november 2011 - 11:28

Claus Meyer : Jul med Meyers

Bare undlad delen med andelårene - skulle være ret nemt, da han alligevel skærer dem af :)

#6 Fruen

Fruen

    Fastgroet

  • Medlemmer
  • 13.844 Beskeder:

Skrevet 11 november 2011 - 20:34

Hov - Sorry! I havde ret - Der stod vedledning på bagsiden...
Er dog lidt forvirret over følgende:
Der står man skal lave noget sauce og noget bouillion..... Men altså - Skal der ikke hældes noget væske under anden? Der står der ikke rigtigt :gruble:

Og jeg har stadig heller ikke fundet ud af om man skal dryppe/overhælde med fedt undervejs for at få skindet sprødt?

Ændret af Fruen, 11 november 2011 - 20:37.

Mine drenge :lun:

#7 Pussikat82

Pussikat82

    Fortabt

  • Medlemmer
  • 22.614 Beskeder:

Skrevet 11 november 2011 - 20:48

Du kan godt lade der være lidt vand i bunden af fadet sammen med æbler og svesker, så der er noget at lave sovs af :)
Du skal ikke dryppe med fedt undervejs. Det tror jeg kun, man gør med tørre kødtyper som f.eks. kalkun.

Homer: Kids. From now on there are three ways of doing things:
the right way, the wrong way, and the Max Power way.
Bart: Isn't that just the wrong way?
Homer: Yes, but faster.

 Homer_zps1781c488.gif


#8 Fruen

Fruen

    Fastgroet

  • Medlemmer
  • 13.844 Beskeder:

Skrevet 12 november 2011 - 13:19

Jeg prøver og håber!! Tak for hjælpen!
Mine drenge :lun:

#9 Pussikat82

Pussikat82

    Fortabt

  • Medlemmer
  • 22.614 Beskeder:

Skrevet 12 november 2011 - 18:20

Selv tak :)

Homer: Kids. From now on there are three ways of doing things:
the right way, the wrong way, and the Max Power way.
Bart: Isn't that just the wrong way?
Homer: Yes, but faster.

 Homer_zps1781c488.gif