Gå til indhold

Billede
- - - - -

Tilbehør til helstegt pattegris?


  • Venligst log ind for at besvare
11 svar på dette emne

#1 Hamar

Hamar

    Fastgroet

  • Medlemmer
  • 12.103 Beskeder:

Skrevet 30 marts 2011 - 22:47


Hvad ville I servere til?
Vi skal holde fest til maj og har bestilt en gris, men vil selv stå for tilbehøret.

På listen er bagte kartofler og flødekartofler.
Men det er jo ret tungt synes jeg, så vil have en masse salater til.

Forslag til hvilke salater og evt. andet tilbehør?

#2 lucasine

lucasine

    Kongelig

  • Medlemmer
  • 4.754 Beskeder:

Skrevet 30 marts 2011 - 22:51

jamen til vores sidste år var det en blandet landhande af salater , pastasalat m hvidløg squash, og bladselleri, brokkolisalat , coleslaw, en alm grøn blandet salat , et fad med "hapserser" til ungerne (gullerodsstave agurkestave og cherrytomater) , taziki og kartoffelbåde var der også , og forskellige lækre bager flutes . hmm kan ikke lige huske mere
:engel:RIP min elskede søster 15.5.2011. savner dig så meget, Elsker dig til månen og højere for evigt og evigt :engel:

#3 Marc1

Marc1

    Erfaren

  • Medlemmer
  • 476 Beskeder:

Skrevet 31 marts 2011 - 00:15

en pastasalat og en frisk grøn salat, synes jeg er must. Måske også en salat med lidt specielle ting, måske rødkål, ruccola, pinjekerner og sådan.
Man kan servere en kold eller lun kartoffelret, til maj er der jo nye kartofler, så en stor portion af dem vendt med pesto. Men du kunne også lave noget brød, f.eks. et af de store runde brød, der er lavet af boller, som man brækker af.
og der skal da også være gulerodsstave og cherrytomater til de voksne! ;)
Part of the secret of success in life is to eat what you like and let the food fight it out inside.
~Mark Twain

#4 Bluey

Bluey

    Helgen

  • Medlemmer
  • 8.410 Beskeder:

Skrevet 31 marts 2011 - 20:09

Vi havde helstegt pattegris til mandens 30 års fødselsdag forrige år. Her stod menuen på flødekartofler, flutes+smør, grøn salat med alt muligt tilbehør (hvidløg, croutoner, oliven, feta osv), speltkernesalat (kogte kerner marineret i limesaft, ingefær og akaciehonning, og så med sugarsnaps og rød peber i) :) Der var sikkert mere, men det har jeg glemt :D

En i favnen - to i hjertet

Juni 2013

:lun: Små fødder sætter også spor :lun:


#5 Hamar

Hamar

    Fastgroet

  • Medlemmer
  • 12.103 Beskeder:

Skrevet 02 april 2011 - 18:21

Tak for svar, jeg noterer det hele:gogo:

Har I lavet grisen selv eller haft fagfolk ude?

#6 minuskilo

minuskilo

    Permanent beboer

  • Medlemmer
  • 1.991 Beskeder:

Skrevet 03 april 2011 - 10:24

Tak for svar, jeg noterer det hele:gogo:

Har I lavet grisen selv eller haft fagfolk ude?


Har altid selv lavet det. Det tager lang tid, men det er godt! Husk en sprøjteflaske med en god øl i til at spraye svinet! :) Vi har også altid gjort det over træ (bål eller stor stor gril) og ikke kul (det har jeg også smagt - det er ikke ligeså godt)

#7 BoogieWoogie85

BoogieWoogie85

    Uden liv

  • Medlemmer
  • 6.439 Beskeder:

Skrevet 10 april 2011 - 14:43

Vi skal holde fest til juni, og jeg overvejer også en pattegris og så selv stå for tilbehøret. Hvad skal I give for grisen, og hvor mange pers. er den til?

Did you try to change your life? Did you ever try to change your life?!
You repeat... and repeat.... and repeat... Now, what's up with that?


#8 2good2betrue

2good2betrue

    Kongelig

  • Medlemmer
  • 4.694 Beskeder:

Skrevet 10 april 2011 - 16:44

Tak for svar, jeg noterer det hele:gogo:

Har I lavet grisen selv eller haft fagfolk ude?

Jeg har bestilt en til maj,og har valgt at betale mig fra det hele.

Så her kommer de og steger den,og har tilbehør med .
Skærer ud ,og skrider igen med grill og det hele.

Man kan sagtens selv stege den,skære ud og rengøre grillen,men det magter jeg ikke....:genert:

Og tror også man fortryder ,da der jo så går ret meget tid fra gæsterne :)
:slem:

#9 2good2betrue

2good2betrue

    Kongelig

  • Medlemmer
  • 4.694 Beskeder:

Skrevet 10 april 2011 - 16:50

Vi skal holde fest til juni, og jeg overvejer også en pattegris og så selv stå for tilbehøret. Hvad skal I give for grisen, og hvor mange pers. er den til?

Vi har givet 4000 for grisen incl en mand der griller den.
600 for udskæring
400 for rengøring
48 pr person for salatbar,brød og 2 slags kartofler.

Vi bliver nogen og 50 så synes det er en ok kuvertpris.
:slem:

#10 Hamar

Hamar

    Fastgroet

  • Medlemmer
  • 12.103 Beskeder:

Skrevet 11 april 2011 - 21:26

Vi skal holde fest til juni, og jeg overvejer også en pattegris og så selv stå for tilbehøret. Hvad skal I give for grisen, og hvor mange pers. er den til?


Vi skal give 2000 for gris og grill. Vi er ikke helt sikre på om vi også vil have en mand og og grille den, men tror det ikke. Den klarer sig rimelig godt selv:-P
Men hvis vi gør, bliver det selvfølgelig noget dyrere...