Gå til indhold

Billede
- - - - -

Pecorino ost


  • Venligst log ind for at besvare
15 svar på dette emne

#1 kaithia

kaithia

    Kaffe er stærkt undervurderet!

  • Medlemmer
  • 45.478 Beskeder:

Skrevet 13 marts 2011 - 18:05


Jeg har ca. 150 gram af denne ost i mit køleskab.

Vi skal om lidt have kyllingelår med pecorinocreme og spidskålssalat (Jeg har taget mig den frækhed at ændre hvidkål til spidskål)

Men hvad pokker skal vi bruge resten af osten til? Det er en hård fåremælksost fra italien og spagetti cabonara er nok ikke lige sagen :devil:

Loppen 2006
Tumlingen 2011


"Alle kan tage fejl", sagde pindsvinet, og kravlede ned fra stålbørsten


#2 VildMagi

VildMagi

    Dark Passenger

  • Medlemmer
  • 16.033 Beskeder:
  • LocationØnskeøen

Skrevet 13 marts 2011 - 18:07

Jeg spiser den på brød, den smager jo guddommeligt lækker. Ellers ville jeg bruge den til at rive og drysse på pastaretter, pizza, som flager i salater osv.

Du kan forresten fryse den ned, hvis du ikke lige skal lave nogle af de ting foreløbigt.

women just really want to be rescued

7-9-13 :love:


Leder efter fremlejet lejlighed i KBH fra ca. 01.03.14 - gerne tidsbegrænset 3-6 mdr. :)


#3 kaithia

kaithia

    Kaffe er stærkt undervurderet!

  • Medlemmer
  • 45.478 Beskeder:

Skrevet 13 marts 2011 - 18:09

Jeg spiser den på brød, den smager jo guddommeligt lækker. Ellers ville jeg bruge den til at rive og drysse på pastaretter, pizza, som flager i salater osv.

Du kan forresten fryse den ned, hvis du ikke lige skal lave nogle af de ting foreløbigt.

Bare sådan skåret ud i skiver? Er den ikke for hård at skære ud?

Min mand er ikke den store ostespiser, så det er nok mig som skal spise det meste af den.

Men super at jeg kan fryse den :gogo:

Loppen 2006
Tumlingen 2011


"Alle kan tage fejl", sagde pindsvinet, og kravlede ned fra stålbørsten


#4 alphilia

alphilia

    Monster poster

  • Medlemmer
  • 10.447 Beskeder:

Skrevet 13 marts 2011 - 18:10

Lav en portion pesto. Enten den klassiske med basilikum eller en med persille
Når intet sker kan alting ske

Hjemmestrikkede sager til børn sælges: http://dindebat.dk/b...trikkerier.html

#5 Maybe_I_should_ask_Doctor_Phil

Maybe_I_should_ask_Doctor_Phil

    Heltidsposter

  • Medlemmer
  • 9.397 Beskeder:

Skrevet 13 marts 2011 - 18:11

Vi bruger den i carbonara (er det ikke sagen, fordi du ikke kan lide det, eller?) og på pastaretter generelt. Og så smager den så godt, at jeg sagtens kan finde på at spise den uden andet end en klat solbærmarmelade til :savl:

So call me Maybe :banan:


#6 cordelia222

cordelia222

    Uden liv

  • Medlemmer
  • 6.485 Beskeder:

Skrevet 13 marts 2011 - 18:12

Jeg spiser den med brød til eller bare uden noget. Det er en helt fantastisk ost.

Jeg fandt lige denne opskrift : Anarkistens (ægte) Kogebog Pasta penne pesto pecorino romano med rejer til Du kan altid droppe rejerne eller erstatte med noget andet, hvis det ikke lige er sagen

Single!
"You could be a songbird from New Orleans, scared of the World just as scared to sing, but you better believe you're gonna fly with me"
Bailey :lun:


#7 kaithia

kaithia

    Kaffe er stærkt undervurderet!

  • Medlemmer
  • 45.478 Beskeder:

Skrevet 13 marts 2011 - 18:12

Lav en portion pesto. Enten den klassiske med basilikum eller en med persille

også en god ide :gogo:


Jeg så lige denne her, det ser lækkert ud:
Salat med pære og pecorino

Loppen 2006
Tumlingen 2011


"Alle kan tage fejl", sagde pindsvinet, og kravlede ned fra stålbørsten


#8 kaithia

kaithia

    Kaffe er stærkt undervurderet!

  • Medlemmer
  • 45.478 Beskeder:

Skrevet 13 marts 2011 - 18:13

Vi bruger den i carbonara (er det ikke sagen, fordi du ikke kan lide det, eller?) og på pastaretter generelt. Og så smager den så godt, at jeg sagtens kan finde på at spise den uden andet end en klat solbærmarmelade til :savl:

Jeg lavede en dårlig hentydning til cabonara tråden, sorry :blush:

Det lyder faktisk som noget baby'en ville kunne lide :ivrig: (altså den der pt. bor inde i mig :D )

Jeg spiser den med brød til eller bare uden noget. Det er en helt fantastisk ost.

Jeg fandt lige denne opskrift : Anarkistens (ægte) Kogebog Pasta penne pesto pecorino romano med rejer til Du kan altid droppe rejerne eller erstatte med noget andet, hvis det ikke lige er sagen

mums!


Hvor er I gode :gogo:

Loppen 2006
Tumlingen 2011


"Alle kan tage fejl", sagde pindsvinet, og kravlede ned fra stålbørsten


#9 VildMagi

VildMagi

    Dark Passenger

  • Medlemmer
  • 16.033 Beskeder:
  • LocationØnskeøen

Skrevet 13 marts 2011 - 18:17

Jeg skærer den bare ud i stænger/stykker og bider af sammen med brødet.

women just really want to be rescued

7-9-13 :love:


Leder efter fremlejet lejlighed i KBH fra ca. 01.03.14 - gerne tidsbegrænset 3-6 mdr. :)


#10 kaithia

kaithia

    Kaffe er stærkt undervurderet!

  • Medlemmer
  • 45.478 Beskeder:

Skrevet 13 marts 2011 - 19:18

Jeg skærer den bare ud i stænger/stykker og bider af sammen med brødet.

Årh på den måde :lol: I mine tanker så jeg mig selv stå og forsøge at høvle osten :blush:

Men ostecremen skulle I prøve, den var GOD!

50 g pecorino ost
2 dl græsk yoghurt

bland og spis :ivrig: Vi fik timian og soya marinede kyllingelår og ovnkartofler til.

Loppen 2006
Tumlingen 2011


"Alle kan tage fejl", sagde pindsvinet, og kravlede ned fra stålbørsten