Gå til indhold

Billede
- - - - -

Røget bacon i ovn?


  • Venligst log ind for at besvare
3 svar på dette emne

#1 MissDivine

MissDivine

    Kongelig

  • Medlemmer
  • 4.062 Beskeder:

Skrevet 26 september 2010 - 14:25


Jeg skal lave stegt flæsk med persillesovs i aften og da jeg ikke er så glad for flæsk har jeg købt røget bacon.
Nu er spørgsmålet bare, om jeg kan putte baconen i ovnen i stedet for at stege det på panden - ligesom man kan med flæsk? og i så fald, hvordan og hvor mange grader skal ovnen sættes til?

Hvis du er som du var - vil du få hvad du fik

Oktober 2012 :lun: :lun:


#2 devilswoman

devilswoman

    Guddommelig

  • Medlemmer
  • 5.942 Beskeder:
  • LocationLost

Skrevet 26 september 2010 - 14:34

det kan du godt men grader/tid kan jeg desværre ikke hjælpe med. Vil dog formode, at ovnen skal være godt varm.

#3 Linda

Linda

    Debatoholiker

  • Medlemmer
  • 3.792 Beskeder:

Skrevet 26 september 2010 - 17:35

på samme måde som flæsk, jeg ville skære det i skiver også 175 g 15-20 min eller til det er så sprød som du ønsker.
Venter på varmere tider..

#4 B-cute

B-cute

    Debatoholiker

  • Medlemmer
  • 3.839 Beskeder:

Skrevet 26 september 2010 - 17:42

Flæsk og bacon er det samme kød. Baconnen er bare røget, så du kan i teorien tilberede det på samme måde. Og når jeg har lavet det i ovnen har det været ved 200 grader celcius, almindelig(175 grader celcius ved varmluft) og så holdt øje med at det ikke brankede.
Man kan ikke "være i problemer".
Det hedder at "have problemer".

Hvor der er kage er der håb. Og der er altid kage:ivrig: Citat: Dean Koontz