Gå til indhold

Billede
- - - - -

Hummus - tahin


  • Venligst log ind for at besvare
13 svar på dette emne

#1 guldlok180

guldlok180

    Nybegynder

  • Medlemmer
  • PipPip
  • 26 Beskeder:

Skrevet 11 august 2010 - 20:45


Jeg vil vove mig ud i at lave min egen hummus og i den forbindelse har jeg fundet lidt opskrifter men kan se der skal tahin i. Hvad er det og hvor vigtigt er det?

Hvis der er nogen der skulle ligge inde med en super opskrift på hummus ville det heller ikke gøre spor :)

#2 PinkPowerPrincess

PinkPowerPrincess

    Langtidsholdbar

  • Medlemmer
  • 2.933 Beskeder:

Skrevet 11 august 2010 - 20:48

Tahin er sesamsmør. Jeg synes det er ret vigtigt i hummus, men man kan jo også lave det uden, så smager det bare anderledes.

Det kan købes i store supermarkeder.
Der findes ikke forkerte meninger, kun meninger der er forskellige fra andre.

#3 guldlok180

guldlok180

    Nybegynder

  • Medlemmer
  • PipPip
  • 26 Beskeder:

Skrevet 11 august 2010 - 20:56

Tahin er sesamsmør. Jeg synes det er ret vigtigt i hummus, men man kan jo også lave det uden, så smager det bare anderledes.

Det kan købes i store supermarkeder.


Super tak for svar, det må jeg vist hellere få fat i så :)

#4 Purpursolhat

Purpursolhat

    Fast Inventar

  • Medlemmer
  • 704 Beskeder:

Skrevet 11 august 2010 - 20:57

Se, jeg synes så overhovedet ikke det er vigtigt, men spørger man kæresten er det nærmest essentielt.
For mig er det vigtigste en god blanding af citron- spidskommen- og hvidløgssmag.

Jeg plejer at lave det på slump, men opskriften står vist også på posen med kikærterne.
Fræk mand i stor kage, -KUN til mig? :devil:

#5 Lone334

Lone334

    Erfaren

  • Medlemmer
  • 248 Beskeder:

Skrevet 11 august 2010 - 21:08

Jeg synes også at tahin er meget vigtigt. Jeg laver min hummus meget simpelt:

1 ds kogte kikærter
2 spsk tahin
1 fed hvidløg
citron, salt og peber

blender det hele med lidt vand, og den bliver bare super lækker cremet...og ja, jeg får altid meget ros for den....

#6 Wallingford

Wallingford

    Heltidsposter

  • Medlemmer
  • 9.138 Beskeder:

Skrevet 11 august 2010 - 21:15

Jeg laver altid hummus uden tahin.

Blender bare kogte kikærter, hvidløg, olivenolie, vand og citronsaft til det har en passende konsistens og smager til med salt, spidskommen, chili og koriander.

Det er altid den største basse, der ligger tilbage på fadet.


#7 SunshineReggae

SunshineReggae

    Ufrivillig upassende stjernekaster

  • Medlemmer
  • 25.922 Beskeder:

Skrevet 12 august 2010 - 06:29

Jeg kan bedst lide humus uden eller med et minimum af tahin.

B A

"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Derfor er jeg det" citat lågeåbnerbjørnen Bruno

Fru Dumdumdiddle til august.


#8 Pansaesse

Pansaesse

    Uden liv

  • Medlemmer
  • 6.845 Beskeder:

Skrevet 12 august 2010 - 09:30

Jeg elsker tahin, så masser af det. Og så er det meget billigere at købe hos grønthandlere

#9 mariannaa

mariannaa

    Helgen

  • Medlemmer
  • 8.359 Beskeder:

Skrevet 12 august 2010 - 20:56

Jeg vil så påstå at uden tahin er det ikke hummus - men der i mod en slags pure - hvilket da også kan smage godt, men hummus er det altså ikke :)

#10 guldlok180

guldlok180

    Nybegynder

  • Medlemmer
  • PipPip
  • 26 Beskeder:

Skrevet 13 august 2010 - 14:18

Okay, det tyder på at jeg må ud og opstøve noget tahin så.

Tak for hjælpen :)