Gå til indhold

Billede
- - - - -

At grille majskolber - hvordan?


  • Låst emne Emnet er låst
10 svar på dette emne

#1 netteven

netteven

    Fastgroet

  • Medlemmer
  • 13.980 Beskeder:

Skrevet 16 juni 2009 - 18:52


Hvordan skal man grille sine majskolber?

Når jeg googler kommer der flere forskellige forslag, nogle siger de skal lægges på grillen med blade, andre siger bladene skal af, andre igen siger de skal pakkes ind i folie.
Og skal de i vand inden? Med eller uden blade eller hvordan?

Hvordan griller du dine majskolber så de bliver lækre og får nok?

#2 daisyE

daisyE

    Monster poster

  • Medlemmer
  • 11.507 Beskeder:

Skrevet 16 juni 2009 - 18:56

jeg lægger dem med blade.
♥♥♥ 5 december 2006. 2880g 48 cm ♥♥♥
Nye begyndelser, Nye begyndelser, Nye begyndelser,

#3 HelenaVon

HelenaVon

    Langtidsholdbar

  • Medlemmer
  • 2.694 Beskeder:

Skrevet 16 juni 2009 - 18:58

Da jeg for 100 år side havde en grill gjorde jeg følgende:

Vippede bladene ned og rykkede hårene af, penslede med olie og gav den lidt salt også, vippede bladene tilbage og så derefter på grillen i ca. 20-30 min.


Kærlighed er FANTASTISK



:love: :love: :love:

#4 livica

livica

    Semi-helgen

  • Medlemmer
  • 7.690 Beskeder:

Skrevet 16 juni 2009 - 19:38

Jeg har et ultimativt trick :D

Jeg hiver bladene tilbage og smører persillesmør (bare hjemmelavet) på kolberne, bladene tilbage og så ryger de på grillen en 20 min.

Livica

#5 emilkoed

emilkoed

    Erfaren

  • Medlemmer
  • 466 Beskeder:

Skrevet 16 juni 2009 - 19:41

Læg dem i vand med salt og sukker i 10 min (med bladene på). Grilles til yderbladene er sorte hele vejen rundt. De får ikke så meget grillsmag på denne måde, så et alternativ er at forkoge dem og så smide dem på grillen uden blade på et par minutter, så de lige får lidt "røg".
Skrivemaskinens fordel er, at det er til at læse, hvad man skriver klokken tre om natten i en ordentlig brandert (Dan Turell)

#6 E.T.76

E.T.76

    Semi-helgen

  • Medlemmer
  • 7.399 Beskeder:

Skrevet 16 juni 2009 - 19:54

Jeg koger dem først, og så får de lige en lille tur på grillen.
- Jeg kan modstå alt, undtagen fristelser

Tobias -18.12.06 :jule:

Magnus -04.02.10


#7 486

486

    Uden liv

  • Medlemmer
  • 6.311 Beskeder:

Skrevet 16 juni 2009 - 21:03

Bare på grillen med blade, til alle blade er helt sorte.

-486

#8 Daybreak

Daybreak

    Permanent beboer

  • Medlemmer
  • 1.263 Beskeder:

Skrevet 16 juni 2009 - 21:03

Enten ligger vi dem på med bladene, ellers koger vi dem først og giver dem så lige et par minutter på grillen. Oftest den sidste mulighed.
Verdens dejligste Ninja august 2012 - ren kærlighed :lun:

#9 Smuttie

Smuttie

    Guddommelig

  • Medlemmer
  • 5.330 Beskeder:

Skrevet 16 juni 2009 - 21:28

Jeg lægger dem i vand med salt og sukker, trækker i 30 min. Så trækker jeg forsigtigt bladene tilbage og fjerne trådene. Smører kolberne med smør blandet med hvidløg, skalotteløg, persille og salt. Pakker bladene om igen og griller ved inddirekte varme i 30 min. Vender dem halvvejs.
Server gerne rester af smørret til, samt ekstra salt.
MOR til A, Juni 2010.

Tidligere UB'er


#10 SunshineReggae

SunshineReggae

    Ufrivillig upassende stjernekaster

  • Medlemmer
  • 25.829 Beskeder:

Skrevet 16 juni 2009 - 22:00

Hvad gør sukkeret ved dem?

Jeg plejer bare at hive bladene af og så lægge dem direkte på grillen. Sådan kan jeg godt lide dem.

B A

"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Derfor er jeg det" citat lågeåbnerbjørnen Bruno

Fru Dumdumdiddle til august.