Gå til indhold

Billede
- - - - -

Hvad putter du på din pizza?


  • Låst emne Emnet er låst
25 svar på dette emne

#1 EternalGlimpse

EternalGlimpse

    Fortabt

  • Medlemmer
  • 21.258 Beskeder:

Skrevet 24 marts 2009 - 14:47


Ja, altså.. Hvis du laver den selv selvfølgelig.. Eller bare hvis du bestiller en helt særlig, det vil jeg også gerne høre om:-P

Jeg står nemlig overfor at skulle lave en hel masse mini-pizza'er og/eller pizzasnegle, da jeg mangler noget der er nemt at tage med til frokost. Men så er det at jeg ikke helt kan finde på fyldet på omtalte pizza'er, og derfor beder jeg nu om hjælp, det bliver alligevel lige trist nok hvis der udelukkende er tale om diverse variationer over "oksekød & grøntsager";)

Jeg spiser ikke svinekød, men ellers er jeg åben overfor forslag:)

Jeg takker mange gange på forhånd!

Eternal

#2 my_angle

my_angle

    Langtidsholdbar

  • Medlemmer
  • 2.744 Beskeder:

Skrevet 24 marts 2009 - 14:52

Altså da jeg arbejdede på pizzeria havde en min egen pizza som jeg ELSKER!
Halvindbagt med tomat, ost, hvidløgsolie (hvidløg blendet med rød peber og olie), pepperoni, champignon, pølser og creme fraise :) LOOOOOOOOOOOOOVE IT!

Når vi herhjemme laver pizza er det bare almindelige:
tomat, ost, champignon, pepperoni, skinke, pølser og krydderi :) Og så salat og dressing på efter ovnen :D
Bloggen fra Rebelsig.... :genert:

#3 Miko

Miko

    Fastgroet

  • Medlemmer
  • 13.654 Beskeder:

Skrevet 24 marts 2009 - 15:14

altid artiskokker - og bacon, hvis jeg kan slippe af sted med det.

Er det en god italiener, så ansjoser, men det vækker næppe begejstring i din verden, vil jeg tro :)

Man kan også komme kartofler på pizza -det gør man i Rom. Men helt ærlig, så er pizza altså bedst med så få ingredienser, som muligt. Det der med at overlæsse en pizza med al mulig gejl, det er en absolut misforståelse ;)
Socialisme er, når de fattige har mere end de rige!

#4 EternalGlimpse

EternalGlimpse

    Fortabt

  • Medlemmer
  • 21.258 Beskeder:

Skrevet 24 marts 2009 - 15:17

altid artiskokker - og bacon, hvis jeg kan slippe afsted med det.

Er det en god italiener, så ansjoser, men det vækker næppe begejstring i din verden, vil jeg tro :)

Man kan også komme kartofler på pizza -det gør man i rom. Men helt ærlig, så er pizza altså bedst med så få ingredienser, som muligt. Det der med at overlæsse en pizza med al mulig gejl, det er en absolut misforståelse ;)


:gruble:

Jeg behøver skam ikke at have alverdens ting på, så bliver bunden jo heller ikke så sprød som jeg nu engang foretrækker den:D

Men jeg har som regel altid tomat-halløj på bunden (et tyndt lag), basilikum og ost. Men det er også sådan lidt ensformigt i længden, så en enkelt eller to ingredienser derudover ville være fint.

En af mine veninder insisterer på at kylling og ananas er godt, er det noget nogen har erfaring med? Umiddelbart kan jeg nemlig ikke helt forestille mig det..

Eternal

#5 EternalGlimpse

EternalGlimpse

    Fortabt

  • Medlemmer
  • 21.258 Beskeder:

Skrevet 24 marts 2009 - 15:45

Jeg kan egentlig også godt lide at få pizza udefra (fra et ordenligt sted forstås), men lige med hensyn til madpakker til lange dage på uni er det bare nemmere (og billigere;)) at lave dem selv. Desuden tager det jo ikke lang tid, synes jeg:)

Jeg er meget glad for forslagene, keep them coming!

Eternal

#6 MissBailey

MissBailey

    Søvn er for slapsvanse!

  • Medlemmer
  • 37.734 Beskeder:

Skrevet 24 marts 2009 - 15:51

Så er jeg her :D

Dette fyld plejer jeg at bruge (ikke på samme tid):
Kødsovs (evt. med majs og reven gulerod for at give ekstra fyld)
Kylling
Gorgonzola
Parmaskinke (ved ikke om du spiser det, da det jo også er svinekød?)
Bøffelmozzerella
Tynde skiver kartoffel
Ruccola (når den er bagt)
Peberfrugt (plejer kun at bruge rød)

Kan derudover anbefale at blande grøn pesto med tomatpuré til tomatsauce. Det er super lækkert :savl:
Shopping is my cardio - Carrie Bradshaw :lun:

#7 siny

siny

    Uden liv

  • Medlemmer
  • 6.655 Beskeder:

Skrevet 24 marts 2009 - 15:56

:gruble:

Jeg behøver skam ikke at have alverdens ting på, så bliver bunden jo heller ikke så sprød som jeg nu engang foretrækker den:D

Men jeg har som regel altid tomat-halløj på bunden (et tyndt lag), basilikum og ost. Men det er også sådan lidt ensformigt i længden, så en enkelt eller to ingredienser derudover ville være fint.

En af mine veninder insisterer på at kylling og ananas er godt, er det noget nogen har erfaring med? Umiddelbart kan jeg nemlig ikke helt forestille mig det..

Eternal


Jeg bryder mig ikke så meget om frugt på min pizza, men på et pizzeria har jeg til gengæld fået en med kylling og broccoli, og det smager rigtigt godt.

Men når jeg laver pizza selv, sværger jeg godt nok til den meget u-italienske variant med en masse fyld på. Senest lavede jeg en med oksekød, bacon, peberfrugt, majs og løg (og naturligvis tomatsovs og ost).

Jeg rører altid mit hakkede oksekød med salt og peber og evt. andre krydderier, og lægger det så råt på i små klatter. Det synes jeg gør det mere lækkert og ikke spor tørt, og det kan sagtens nå at blive gennembagt i ovnen.
Do you think that Adam fancied Eve?
What if Eve could not conceive?
And he had to breed with Steve
- we'd all be gay.....

Robert Peter Williams

#8 twizzler

twizzler

    Kongelig

  • Medlemmer
  • 4.742 Beskeder:

Skrevet 24 marts 2009 - 15:57

Så er jeg her :D

Dette fyld plejer jeg at bruge (ikke på samme tid):
Kødsovs (evt. med majs og reven gulerod for at give ekstra fyld)
Kylling
Gorgonzola
Parmaskinke (ved ikke om du spiser det, da det jo også er svinekød?)
Bøffelmozzerella
Tynde skiver kartoffel
Ruccola (når den er bagt)
Peberfrugt (plejer kun at bruge rød)

Kan derudover anbefale at blande grøn pesto med tomatpuré til tomatsauce. Det er super lækkert :savl:


Eller grøn pesto i stedet for tomatsauce - det smager vildt godt. Når jeg bruger pesto som sauce plejer jeg enten at have frisk tomat i skiver + kylling + mozzarella eller parmaskinke + mozarella som fyld.
Drengebarnet 15. december 2008 :lun:
Lillebror 6. september 2011 :lun:

#9 EternalGlimpse

EternalGlimpse

    Fortabt

  • Medlemmer
  • 21.258 Beskeder:

Skrevet 24 marts 2009 - 16:06

Eller grøn pesto i stedet for tomatsauce - det smager vildt godt. Når jeg bruger pesto som sauce plejer jeg enten at have frisk tomat i skiver + kylling + mozzarella eller parmaskinke + mozarella som fyld.


Det lyder faktisk som noget der kunne være utrolig lækkert:savl:

Eternal

#10 EternalGlimpse

EternalGlimpse

    Fortabt

  • Medlemmer
  • 21.258 Beskeder:

Skrevet 24 marts 2009 - 16:08

Det kunne i øvrigt være jeg skulle prøve det med kartoffel på et tidspunkt, det er der jo flere der nævner. Det må helt sikkert overvejes:)

Og nej, jeg spiser hverken parmaskinke eller bacon, men jeg takker for forslagene alligevel:)

Eternal