Gå til indhold

Billede
- - - - -

inspiration til mad med oksefars


  • Låst emne Emnet er låst
17 svar på dette emne

#1 gitte596

gitte596

    Permanent beboer

  • Medlemmer
  • 999 Beskeder:

Skrevet 22 september 2008 - 15:10


Vi har så meget oksefars i fryseren.
Jeg mangler inspiration til opskrifter der ikke er bøf, lassange eller kødsovs.

Det bliver jo hurtigt trivielt.

Så inspiration og opskrifter modtages med kyshånd

#2 Pussikat82

Pussikat82

    Fortabt

  • Medlemmer
  • 22.609 Beskeder:

Skrevet 22 september 2008 - 15:21

Tortillas eller tacoskaller med krydret hakket oksekød, salat, tomat, salsa og revet ost

Hjemmelavede burgere

Madpandekager med fyld af hakket oksekød+snittet hvidkål mm, gratineret i ovnen http://www.dk-kogebo...ft.php?id=16749

Gemt billede

Krydrede kødboller i tomatsovs med frisk pasta til

Chili con carne med ris, hvidløgsbrød og masser af parmesan :savl:

Homer: Kids. From now on there are three ways of doing things:
the right way, the wrong way, and the Max Power way.
Bart: Isn't that just the wrong way?
Homer: Yes, but faster.

 Homer_zps1781c488.gif


#3 gitte596

gitte596

    Permanent beboer

  • Medlemmer
  • 999 Beskeder:

Skrevet 22 september 2008 - 15:42

Det lyder lækkert

#4 twizzler

twizzler

    Kongelig

  • Medlemmer
  • 4.742 Beskeder:

Skrevet 22 september 2008 - 16:34

Tærte med oksekød

Forskellige slags farsbrød
Drengebarnet 15. december 2008 :lun:
Lillebror 6. september 2011 :lun:

#5 HelenaVon

HelenaVon

    Langtidsholdbar

  • Medlemmer
  • 2.694 Beskeder:

Skrevet 22 september 2008 - 17:09

Fyldte peberfrugter

Små (italienske) kødboller

Chili con Carne


Kærlighed er FANTASTISK



:love: :love: :love:

#6 jungletiger

jungletiger

    Kaffe er stærkt undervurderet!

  • Medlemmer
  • 41.734 Beskeder:
  • LocationLige her

Skrevet 22 september 2008 - 17:16

Sloppy Joes : http://newyorkerbyhe...-balsamico.html
NYT LAGT OP 18. november - NY SALGSTRÅD - KOM OG KØB :D
http://dindebat.dk/s...salgstraad.html

#7 Lauzine

Lauzine

    Semi-helgen

  • Medlemmer
  • 7.920 Beskeder:
  • LocationVandkantsdanmark

Skrevet 22 september 2008 - 18:29

Rør farsen med taco-krydderi, form til faste boller og svøb i bacon. Ind i ovnen.. Mums..

Krydr lækkert, og lav pølser uden skind af dem.. A la cevapcici..

Alskens gryderetter..
Every day is a new box, you decide if its a gift or a coffin

#8 QuDee

QuDee

    Helgen

  • Medlemmer
  • 7.958 Beskeder:

Skrevet 23 september 2008 - 00:04

.....

Ændret af QuDee, 22 juli 2009 - 12:20.

:savl:DEN POSITIVE MAD-billedtråd:savl:
Great minds discuss ideas - average minds discuss events - little minds discuss people!

:fløjt:


#9 trommer47

trommer47

    Monster poster

  • Medlemmer
  • 11.595 Beskeder:

Skrevet 23 september 2008 - 10:56

Et farsbrød er altid en sikker topskorer. Tag en rød peber, et løg og lidt friske krydderurter (Persille- merian-purløg, -hvad du nu har) og blend det hele sammen med en lille dåse tomatpure. Bland det i farsen med et æg, salt og peber og tilsæt rasp indtil farsen føles "fast" (1-2dl). Form det til et brød. Dæk med bacon og bag i ovnen ved 180° i 40-50 min. Brug et stegetermometer hvis du er i tvivl, kernetemperaturen skal over 79°.
Server med sovs eventuelt lavet på den sky der samles (du kan hælde lidt buillon ved under bagningen) eller lav en svampesovs, og kartofler og salat.

Vil du lave et "forlorent pindsvin" sætter du cocktailpølser i som "pigge" det synes de fleste børn er sjovt.
SÅ LA DA VÆR' ........


You’ll see it’s all a show, keep ‘em laughing as you go
Just remember that the last laugh is on you



#10 Pussikat82

Pussikat82

    Fortabt

  • Medlemmer
  • 22.609 Beskeder:

Skrevet 23 september 2008 - 12:46

Et farsbrød er altid en sikker topskorer. Tag en rød peber, et løg og lidt friske krydderurter (Persille- merian-purløg, -hvad du nu har) og blend det hele sammen med en lille dåse tomatpure. Bland det i farsen med et æg, salt og peber og tilsæt rasp indtil farsen føles "fast" (1-2dl). Form det til et brød. Dæk med bacon og bag i ovnen ved 180° i 40-50 min. Brug et stegetermometer hvis du er i tvivl, kernetemperaturen skal over 79°.
Server med sovs eventuelt lavet på den sky der samles (du kan hælde lidt buillon ved under bagningen) eller lav en svampesovs, og kartofler og salat.

Vil du lave et "forlorent pindsvin" sætter du cocktailpølser i som "pigge" det synes de fleste børn er sjovt.

Kan man lave det med hakket oksekød? :genert: Jeg ville bruge hakket kalv og flæsk til sådan et farsbrød.

Homer: Kids. From now on there are three ways of doing things:
the right way, the wrong way, and the Max Power way.
Bart: Isn't that just the wrong way?
Homer: Yes, but faster.

 Homer_zps1781c488.gif