Gå til indhold

Billede
- - - - -

Hvidløgsolie som man får med til pizzaen?


  • Låst emne Emnet er låst
10 svar på dette emne

#1 inafensmark

inafensmark

    Permanent beboer

  • Medlemmer
  • 1.606 Beskeder:

Skrevet 18 november 2006 - 17:22


Ved I hvordan man laver sådan noget hvidløgsolie som man får med når man køber pizza?

Hvad er det grønne deri?

#2 india11

india11

    Nybegynder

  • Medlemmer
  • PipPipPip
  • 38 Beskeder:

Skrevet 18 november 2006 - 17:27

Ved I hvordan man laver sådan noget hvidløgsolie som man får med når man køber pizza?

Hvad er det grønne deri?


Man presser et fed hvidløg og rører det op med en passende mængde olie. Det smager bedst hvis det får lov til at trække en times tid.
Det grønne er vel enten den grønne midte af hvidløget eller oregano.

#3 inafensmark

inafensmark

    Permanent beboer

  • Medlemmer
  • 1.606 Beskeder:

Skrevet 18 november 2006 - 17:30

Man presser et fed hvidløg og rører det op med en passende mængde olie. Det smager bedst hvis det får lov til at trække en times tid.
Det grønne er vel enten den grønne midte af hvidløget eller oregano.


Tror ikke det er den grønne midte, for den er da slet ikke så grøn? :gruble:

Men det med olien og hvidløget er jo nok meget rigtigt, det er mere med størrelsesforhold og det grønne der og sådan.

Min far vil så gerne prøve at lave sådan noget, så jeg lovede at se om jeg kan finde ud af det:)

#4 Mir42

Mir42

    Uden liv

  • Medlemmer
  • 6.603 Beskeder:

Skrevet 18 november 2006 - 17:35

http://www.google.dk...&q=hvidløgsolie ;)
Jeg er SÅ træt af uærlige individer!!

Holder du fast i en løgn længe nok,
bliver den sand; endskønt den stadig er løgn.
-Thomas af Bouberge.

#5 inafensmark

inafensmark

    Permanent beboer

  • Medlemmer
  • 1.606 Beskeder:

Skrevet 18 november 2006 - 17:52

http://www.google.dk...&q=hvidløgsolie ;)


Den havde jeg prøvet :) Og har da fundet en der ser spændende ud, men det er sådan en ligesom de har på pizzariaer jo, og det kan jeg ud fra google ikke umiddelbart finde ud af.

#6 kimbaprulle

kimbaprulle

    Permanent beboer

  • Medlemmer
  • 1.123 Beskeder:

Skrevet 18 november 2006 - 22:05

Plejer at tage 2-3 hvidløg og hakke med min stavblender. Putter olie på så det kun lige dækker hvidløgsmassen. Det plejer at blive ret godt :klap:

Den stærke smag fortager sig dog efter et par dage i køleskabet.

I det hvidløgs-snask vi får på pizzaen fra vores pizzaria, er der ikke noget grønt i... Er det måske oregano?

#7 JustFK

JustFK

    Opgivet

  • Medlemmer
  • 19.736 Beskeder:

Skrevet 18 november 2006 - 22:15

Helt hundrede persille.
“I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.”

#8 Kanga

Kanga

    Semi-helgen

  • Medlemmer
  • 7.982 Beskeder:

Skrevet 18 november 2006 - 22:20

Helt hundrede persille.

Nemli!

Jeg arbejdede for mange år siden på en italiensk restaurant. Der lavede vi hvidløgsolie af 2-3 fed hvidløg, en god mængde olie og et bundt persille der alt sammen blev blendet.

Kanga
:lun: Konrad 26.07.2012 :lun:

#9 BelliButton

BelliButton

    Semi-helgen

  • Medlemmer
  • 7.945 Beskeder:

Skrevet 18 november 2006 - 22:24

Hvad med at spørge pizzapusheren?:)
November, baby!

#10 mitreaar

mitreaar

    Fastgroet

  • Medlemmer
  • 12.306 Beskeder:

Skrevet 18 november 2006 - 23:03

Det er vel bare presset hvidløg i en masse olie? :D


eller tyrkerspærm .. sad jeg og tænkte på da jeg som 23-årig boed alene og tænke på hvad det dov var fornoged i pitakebab, der smagte så godt
:afro:pass nu på jeg ikke hukker din kæreste:o:rocker:steven adler, duff mckagan, axel rose og slash er mega og herre seje:klap::rødme:jeg vil købe smør i BR:blush::sur: hvorfor sir hun det :sur: